ACTUALITATE 15 decembrie 2020

Amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-pandemie

de Covasna Media | 1010 vizualizări

În perioada 11-13  decembrie a.c., forțele de ordine au fost prezente în teren continuând activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile  legale instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate pe raza județului Covasna, sub coordonarea Instituției Prefectului – Județul Covasna, forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă măsurile instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, polițiștii din cadrul inspectoratului, jandarmii din cadrul I.J.J. Covasna și polițiștii locali au acționat în teren, verificând respectarea noilor măsuri instituite privind limitarea deplasării persoanelor în intervalul orar 23:00 – 05:00, pe toată raza județului Covasna.

Astfel, forțele de ordine au continuat executarea acțiunilor zilnice prin care s-a verificat modul în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, modul în care societățile comerciale și persoanele fizice autorizate respectă interdicțiile impuse prin legislația în vigoare, precum și modul în care sunt respectate normele de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

În acest sens, au fost verificate 46 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 66 de obiective, cum ar fi terase, parcuri sau locuri de joacă și 18 mijloace de transport persoane.

În total, în perioada de referință, peste 3.200 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor, în urma acțiunilor desfășurate, polițiștii și polițiștii locali au aplicat 64 de sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de 11.750 de lei.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna au continuat activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F, precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul, iar polițiști rutieri continuă activitățile de verificare a legalității efectuării transportului de marfă și persoane si modul în care sunt respectate prevederile legale în vigoare pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS COV 2.

Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.