ACTUALITATE 12 iulie 2016

Amenajarea spațiului verde în fața Prefecturii se lasă așteptată

de Covasna Media | 538 vizualizări

Noua Piață centrală a orașului Sfântu Gheorghe devine tot mai căutată de către locuitori – prin participarea la evenimente în aer liber, plimbări, mersul cu bicicletă, jocuri.

În scopul preluării complete a Pieței centrale, amenajarea spațiului verde din fața Prefecturii este indispensabilă. Această zonă, parte a Pieței centrale, a fost recepționată de către Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe de la firma responsabilă pentru executarea lucrărilor de amenajare a Pieței centrale (Pieței Libertății). Din cauza obstrucționării constante, încă nu se poate executa nicio intervenție în zona respectivă.

În scopul ameliorării acestei situații, Primăria inițiază programe, evenimente și instalații artistice în această zonă. Dezbaterea legală cu Prefectura cu privire la această suprafață va fi continuată până la obținerea avizelor necesare pentru extinderea parcului.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 13 iulie 2016
Extindeti Piata, arata atat de bine, e pacat sa o inchideti cu balaurul ala! Dimpotriva, inlaturati mizeria si deschideti Piata! Lasati luptele continue, suntem satui, de 26 de ani asta citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.