ACTUALITATE 28 mai 2017

Administratorul unei societăți, care a emis cecuri fără acoperire, reținut de polițiștii covăsneni

de Covasna Media | 1008 vizualizări

Administratorul unei societăți comerciale, care a emis cecuri fără acoperire în valoare de peste un milion de lei, a fost reținut de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Covasna.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Covasna, acesta este cercetat penal pentru infracțiunea de înșelăciune.

„Bărbatul este cercetat penal după ce, la sfârșitul anului 2015, în calitate de administrator al unei societăți, a achiziționat bunuri de la o altă societate căreia i-a remis o filă-cec ce nu a putut fi introdusă la plată din cauza faptului că a fost completată cu date false. Astfel a fost creat un prejudiciu în dauna societății furnizoare în cuantum de peste 16.400 de lei”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, din investigațiile efectuate până în prezent, s-a stabilit că societatea reprezentată de bărbatul în cauză a mai avut, în perioada 2015-2016, și alte incidente de plată cu cecuri ori cu bilete la ordin, suma totală refuzată la plată fiind de peste un milion de lei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului, acesta urmând să fie prezentat procurorului de caz cu propunerea de arestare preventivă.

Teme articol: poliţie fals firma retinere
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.