ACTUALITATE 30 martie 2018

Activități preventive desfășurate de polițiști la școli din Covasna și Întorsura Buzăului

de Covasna Media | 1366 vizualizări

Polițiștii de la Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității al I.P.J. Covasna au desfășurat săptămâna aceasta activități preventive la două școli din zona Întorsurii Buzăului, respectiv, Ciumernic și Bobocea, dar și la Școala Gimnazială Avram Iancu din Covasna, peste 250 de elevi din clasele I-VIII, dar și profesori, participând la acestea.

Temele dezbătute în cadrul unor discuții interactive au vizat siguranța rutieră, celor mici fiindu-le prezentate aspecte referitoare la siguranța rutieră, dar și semnificația unor indicatoare. De asemenea, au fost aduse în discuții și aspecte legate de siguranța pe internet și sfaturi pentru a preveni victimizarea în mediul on-line.

Copiii s-au bucurat, totodată, și de activitățile practice desfășurate: polițiștii le-au prezentat tehnica din dotare, le-au arătat câteva dintre tainele meseriei de criminalist și au desfășurat și exerciții demonstrative la care a participat și un câine polițist din dotarea inspectoratului.

Activități similare vor fi desfășurate și vineri, când polițiștii vor fi prezenți la școlile din Sita Buzăului și Zăbrătău.

 

 

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.