ACTUALITATE 22 mai 2017

Acțiuni pentru siguranța traficului rutier

de Covasna Media | 587 vizualizări

Polițiștii rutieri au acționat la sfârșitul săptămânii pentru prevenirea accidentelor rutiere, prin combaterea unora din principalele cauze generatoare, respectiv viteza excesivă şi depăşirile neregulamentare.

Astfel, în perioada 19-21 mai, polițiștii covăsneni au intensificat acțiunile pe linie de circulație rutieră, activitățile fiind desfășurate cu precădere pe rețeaua de drumuri naționale ce tranzitează județul, dar și în orașe și municipii.

În urma acestor acțiuni au fost aplicate 172 de sancțiuni contravenționale pentru abateri în trafic, dintre acestea, 110 fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 6 pentru depășire neregulamentară.

Au fost reţinute 18 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pe drumurile publice – două pentru depășirea cu peste 50km/h a limitei legale de viteză, iar 6 pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea.    

Acțiunile pentru reducerea numărului de accidente rutiere și pentru salvarea de vieți vor continua, siguranța traficului rutier fiind una dintre prioritățile polițiștilor covăsneni.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.