ACTUALITATE 5 noiembrie 2014

Acţiuni pentru siguranţa cetăţeanului

de Covasna Media | 84 vizualizări

Poliţiştii din zona Întorsurii Buzăului au acţionat pentru disciplinarea şoferilor şi combaterea comerţului ilicit

La data de 4 noiembrie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sita Buzăului, în colaborare cu cei din cadrul Formaţiunii Rutiere Întorsura Buzăului, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linie de circulaţie rutieră, având drept scop crearea unui climat de siguranţă rutieră prin prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar şi descurajarea celor care comit abateri în trafic.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au verificat 23 de vehicule şi au aplicat nouă sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.100 de lei. Dintre acestea, şapte au fost aplicate pentru abateri constatate la regimul circulaţiei, iar alte două pentru nerespectarea regimului convieţuirii sociale.

Şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Întorsura Buzăului au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru combaterea infracţionalităţii de natură economică şi a comerţului ilicit.

Poliţiştii au acţionat în piaţa agro-alimentară şi târgul de animale în scopul depistării agenţilor economici care desfăşoară activităţi de comerţ ilegal.

Au fost verificate 16 societăţi comerciale, au fost legitimate 21 de persoane şi au fost verificate opt autovehicule pentru transport marfă.

În cadrul acţiunii au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.300 de lei, patru pentru abateri la regimul comerţului şi una la regimul convieţuirii sociale.

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

Agent de poliţie Nicoleta Marin

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.