ACTUALITATE 31 ianuarie 2017

Acțiune pentru siguranța traficului rutier – peste 100 de sancțiuni pentru depășirea limitelor legale de viteză

de Covasna Media | 305 vizualizări

Polițiștii rutieri acționează în permanență pentru menținerea siguranței traficului rutier și reducerea numărului de accidente.

În perioada 27-29 ianuarie a.c. polițiștii au desfășurat acțiuni pentru descurajarea celor care conduc cu viteză excesivă și a celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

În intervalul menționat au fost efectuate peste 300 de testări cu aparatele etilotest din dotare și au fost constatate și sancționate 236 de abateri la regimul circulației pe drumurile publice. Dintre acestea, 131 de sancțiuni au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar alte 101 sancțiuni au fost aplicate pentru alte genuri de abateri în trafic.

Valoarea sancțiunilor aplicate este de peste 42.700 de lei. Tot în cadrul acestor acțiuni au fost constatate 5 infracțiuni la regimul circulației, două dintre acestea fiind infracțiuni de conducere sub influența băuturilor alcoolice, și au fost reținute 13 permise de conducere.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.