ACTUALITATE 12 decembrie 2013

Acțiune de caritate marca APC

de Covasna Media | 91 vizualizări

Asociaţia Pentru Comunitate colectează căciuli, mănuși, fulare şi șosete pentru oamenii străzii

În urma articolului publicat de „Observatorul de Covasna” despre Adăpostul de noapte din Sfântu Gheorghe, Asociația Pentru Comunitate a decis să nu rămână indiferentă față de acești oameni loviți de soartă și să le facă o bucurie de Crăciun.

Directorul Adăpostului, Székely Róbert, ne-a declarat că locatarii au nevoie de căciuli, mănuși, fulare și șosete. Aceste obiecte vestimentare i-ar putea salva practic de la îngheț pe acești oameni. Conducerea APC face astfel un apel la toți cei cu suflet mare, care vor să ajute, să doneze căciuli, fulare, mănuși noi sau folosite, dar în stare bună, precum și șosete noi.

„Povestea acestor persoane ne-a impresionat, la fel și munca depusă de Serviciul de Ajutor Maltez. Sunt însă unele lucruri pe care Serviciul nu le poate asigura acestor oameni ai străzii. De aceea am hotărât să încercăm să facem acest Crăciun mai frumos, mai călduros în adevăratul sens al cuvântului pentru cei 27 de bărbați de la adăpost. Sperăm ca oamenii de rând să ni se alăture, să doneze, iar noi îi vom răsplăti cu zâmbetele acestor bătrâni, imortalizate în câteva fotografii” – ne-a declarat un voluntar al Asociației Pentru Comunitate.

Donațiile pot fi aduse la sediul Observatorul de Covasna de pe strada Sporturilor zilnic între orele 8-16, sau un voluntar APC va merge la dumneavoastră pentru a le lua. Pentru mai multe informații vă stă la dispoziție numărul de telefon 0745860611 (Székely Emőke).

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.