ACTUALITATE 7 iunie 2016

Accidente rutiere pe drumurile covăsnene

de Covasna Media | 171 vizualizări

Două minore au fost rănite ușor în urma unui accident rutier produs pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor. Marți, 7 iunie 2016, în jurul orei 07:50, o femeie de 32 de ani aflată la volanul unui autoturism ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918 din Sfântu Gheorghe, către centru, nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni din zona intersecției cu strada Sporturilor şi a accidentat două minore în vârstă de 16 ani, care traversau strada regulamentar.

Cele două au suferit răni ușoare în urma evenimentului. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporal din culpă.

Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu atenție sporită și să reducă viteza în zona trecerilor pentru pietoni, iar pietonilor să nu traverseze decât după ce s-au asigurat temeinic înainte și numai dacă sunt convinși că și șoferii au înțeles intenția lor de a traversa.

***

Luni, 6 iunie 2016, în jurul orei 12:00, pe strada Mihai Eminescu din orașul-stațiune Covasna a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un minor care a traversat strada neregulamentar a fost grav rănit.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit că un minor în vârstă de 7 ani s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis fără să se asigure și a fost acroșat de un autoturism condus de regulamentar către un bărbat.

În urma evenimentului minorul a suferit răni grave. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

***

Tot luni, în jurul orei 13:30, pe DN 11B în apropierea localităţii Sânzieni a avut loc un accident rutier uşor.

Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani aflat la volanul unui autoturism ce se deplasa dinspre Sânzieni către Valea Seacă, nu a adaptat viteza de deplasare iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în albia pârâului Cașin.

În urma acestui eveniment a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 31 de ani, pasager în autoturism pe locul din dreapta faţă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Nicoleta Marin

Teme articol: Covasna auto accidente minore
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.