ACTUALITATE 25 mai 2017

Accident pe DN11 la Dalnic într-o zonă în care se efectuează lucrări

de Covasna Media | 2274 vizualizări

Trei persoane au fost rănite, printre care şi o fetiţă de 4 ani

Circulația rutieră a fost întreruptă pe DN11 în cursul dimineții de joi din cauza unui accident rutier produs în jurul orei 11:00, în apropierea localităţii Dalnic.

Din primele cercetări a reieșit că evenimentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare între autovehicule, astfel că șoferul unei autoutilitare a lovit un autoturism care oprise regulamentar la semnalul unui pilot de trafic, în zona în care s-a produs evenimentul fiind executate lucrări de montare a glisierelor metalice (parapeți). În urma impactului autoturismul a fost proiectat pe celălalt sens de mers unde a lovit un autocamion care a rămas de-a curmezișul pe carosabil, blocând circulația pe ambele sensuri.

În urma acestui eveniment trei persoane aflate în autoturism, printre care și o fetiță de 4 ani, au fost rănite ușor.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, traficul fiind reluat, în condiții normale, în jurul orei 14:30.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum și de trafic și să păstreze o distanță corespunzătoare față de autovehiculul din față, pentru a putea opri în condiții de siguranță atunci când situația o impune.

(IPJ Covasna)

 

 

Teme articol: accident victime Dalnic
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.