ACTUALITATE 1 februarie 2010

Accident mortal la Reci

de Covasna Media | 1146 vizualizări
Două persoane – Deak Attila (Deki) şi prietena fratelui său au murit vineri într-un grav accident petrecut în zona intersecţiei de la Reci. Fratele şoferului este în stare gravă 01feb2010-accident1Deak Attila (44 de ani) din Sfântu-Gheorghe, cunoscut sub numele Deki, şi prietena fratelui său au murit vineri într-un violent accident de maşină, în timp ce fratele lui a fost grav rănit. Evenimentul a avut loc la ora 15 în apropiere de intersecţia de la Reci. Deki conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, dinspre Sfântu-Gheorghe spre Reci, şi s-a izbit violent de un autocamion marca Volvo. În urma impactului, Deak Attila a murit pe loc. Rănită grav, prietena fratelui său, în vârstă de 32 de ani, a murit în drum spre Spital, în timp ce fratele lui, de 33 de ani, a suferit politraumatisme grave şi este internat la Spitalul Judeţean din Braşov. Din cauza impactului puternic, cei doi din urmă au fost aruncaţi în câmp. Şi câinele familiei a fost rănit, fiind solicitată intervenţia unui veterinar.

Două persoane – Deak Attila (Deki) şi prietena fratelui său au murit vineri într-un grav accident petrecut în zona intersecţiei de la Reci. Fratele şoferului este în stare gravă

01feb2010-accident101feb2010-accident2Deak Attila (44 de ani) din Sfântu-Gheorghe, cunoscut sub numele Deki, şi prietena fratelui său au murit vineri într-un violent accident de maşină, în timp ce fratele lui a fost grav rănit.

Evenimentul a avut loc la ora 15 în apropiere de intersecţia de la Reci. Deki conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, dinspre Sfântu-Gheorghe spre Reci, şi s-a izbit violent de un autocamion marca Volvo. În urma impactului, Deak Attila a murit pe loc. Rănită grav, prietena fratelui său, în vârstă de 32 de ani, a murit în drum spre Spital, în timp ce fratele lui, de 33 de ani, a suferit politraumatisme grave şi este internat la Spitalul Judeţean din Braşov.

Din cauza impactului puternic, cei doi din urmă au fost aruncaţi în câmp. Şi câinele familiei a fost rănit, fiind solicitată intervenţia unui veterinar.

La accident au intervenit două echipaje de descarcerare ale Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU), Detaşamentul Sfântu-Gheorghe, pentru a-l descarcera pe şofer, cât şi pentru a îndepărta combustibilul de pe şosea.

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului rezultă că şoferul s-a angajat într-o depăşire fără să se asigure corespunzător şi s-a tamponat frontal cu autocamionul care circula din sens opus şi era condus de un şofer din Bodoc.

Deak avea carnet de conducere categoriile „A” şi „B” din anul 1984.

Poliţiştii continuă acum cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi condiţiie în care s-a produs evenimentul.

Deak Attila a fost printre primii întreprinzători de la noi care au deschis en gros-uri şi în ultima perioadă a avut un depozit de materiale de construcţii, fiind cunoscut şi pentru că a sprijinit echipele de fotbal şi de futsal din oraş. El era căsătorit şi avea doi copii – un băiat şi o fată.

Ana Sidon

Teme articol: accident deces Deki Deak Attila
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
romanu, 14 aprilie 2010
sa se odihneasca in pace pacat de ei...
kery, 3 februarie 2010
nyugodjatok bekesegben az ur szent nevebe amen
condrea, 1 februarie 2010
dumnezeu sa va odihneasca in pace:(...bietul deki:(tibi fii puternic si fa-te bine
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.