ACTUALITATE 9 iunie 2009

Accident grav la Târgu-Secuiesc

de Covasna Media | 692 vizualizări
Autorul a fugit de la locul accidentului şi este căutat de poliţie

Luni după-masă, pe strada Bem Jozef din municipiul Tg. Secuiesc, s-a produs un accident rutier grav, al cărui autor a părăsit locul accidentului, poliţiştii din judeţ acţionând şi în prezent pentru depistarea acestuia. O persoană în vârstă de 35 ani, din municipiul Tg. Secuiesc, în timp ce s-a angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni, semnalizată şi marcată

Autorul a fugit de la locul accidentului şi este căutat de poliţie

Luni după-masă, pe strada Bem Jozef din municipiul Tg. Secuiesc, s-a produs un accident rutier grav, al cărui autor a părăsit locul accidentului, poliţiştii din judeţ acţionând şi în prezent pentru depistarea acestuia.

O persoană în vârstă de 35 ani, din municipiul Tg. Secuiesc, în timp ce s-a angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni, semnalizată şi marcată corespunzător, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism marca Renault Symbol, model nou, de culoare închisă, al cărui număr de înmatriculare nu a putut fi stabilit, care circula în direcţia Bacău-Braşov. Autorul acestuia nu a oprit autoturismul conform prevederilor legale, părăsind locul faptei, în direcţia Braşov.

Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului, diagnosticat cu fractură de tibie şi peroneu la membrul inferior stâng. În continuare se fac investigaţiile impuse de situaţie, sens în care solicităm şi pe această cale sprijinul cetăţenilor pentru identificarea cât mai rapidă a autorului.

Teme articol: accident pieton
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.