ACTUALITATE 25 martie 2013

Accident grav între Întorsura Buzăului și Brașov

de Covasna Media | 603 vizualizări

Sâmbătă spre duminică noaptea un tânăr de 19 ani din Întorsura Buzăului s-a urcat băut la volan și a provocat un accident grav, soldat cu rănirea lui și a încă două persoane. Accidentul a fost anunțat la 112, iar după deplasarea la fața locului polițiștii au constatat faptul că tânărul nu numai că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, ci a consumat și băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

„Șoferul, în timp ce conducea autoturismul pe DN 10, pe relaţia Buzău-Braşov, pe un carosabil acoperit cu zăpadă şi material antiderapant, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul direcţiei de mers la ieşirea dintr-o curbă la stânga, a părăsit carosabilul, a rulat pe  acostamentul drumului şi a intrat cu partea din faţă a autoturismului în stâlpul din beton al unui imobil” – a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Diana Lolu.

Aceasta a precizat că în urma accidentului șoferul a fost rănit grav, iar alți 2 pasageri au fost răniți ușor. După ce își va reveni, șoferul va da socoteală în fața legii atât pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, cât și pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.