ACTUALITATE 23 septembrie 2012

Accident feroviar la Întorsura Buzăului

de Covasna Media | 46 vizualizări

Sâmbătă după masa, dispeceratul ISU Covasna a fost anunţat, prin sistemul 112, despre faptul că a avut loc un accident de circulaţie la trecerea la nivel cu calea ferată din orașul Întorsura Buzăului.

Un autoturism înmatriculat în judeţul Covasna aflat la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată, dar fără bariere, a fost lovit de trenul de persoane Regio 14759 care circula din direcţia Brașov spre Întorsura Buzăului.

În urma impactului, pasagera din autoturism, în vârstă de 49 de ani, a rămas încarcerată. Echipele de intervenţie ale Pichetului de Pompieri Întorsura Buzăului au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD pentru descarcerarea pasagerei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și acordarea primului ajutor medical de urgenţă.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe.

Incendiu la o șură din Biborțeni

Tot sâmbătă, însă aproape de miezul nopţii, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Sf. Gheorghe, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale localităților Baraolt și Bățani, au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la o şură în localitatea Biborțeni.

Pompierii militari și voluntari au acționat mai bine de 5 ore și au îndepărtat pericolul extinderii flăcărilor la casele de locuit din apropiere.

În urma incendiului au ars şura din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de circa 115 mp și aproximativ 30 de tone de plante furajere.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.