ACTUALITATE 16 septembrie 2009

Accident ca-n filme

de Covasna Media | 268 vizualizări
Două maşini complet distruse şi două serios avariate după o ciocnire în lanţ

[singlepic=320,400,200,,left]Trei autoturisme şi o autobasculantă au fost implicate ieri la prânz într-un accident de circulaţie în urma căruia deşi nu au rezultat răniţi grav, două maşini au fost complet distruse şi celelalte două au fost serios avariate. Carambulul a avut loc pe DN 12, între Sfântu-Gheorghe şi Tuşnad, şi a fost provocat de şoferul unei maşini Skoda Octavia, cetăţean ungar, care mergea de la Sfântu-Gheorghe la

Două maşini complet distruse şi două serios avariate după o ciocnire în lanţ

Trei autoturisme şi o autobasculantă au fost implicate ieri la prânz într-un accident de circulaţie în urma căruia deşi nu au rezultat răniţi grav, două maşini au fost complet distruse şi celelalte două au fost serios avariate.

Carambulul a avut loc pe DN 12, între Sfântu-Gheorghe şi Tuşnad, şi a fost provocat de şoferul unei maşini Skoda Octavia, cetăţean ungar, care mergea de la Sfântu-Gheorghe la Tuşnad.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna (IJP), Andrea Buzsi, şoferul din Ungaria se afla sub influenţa alcoolului, având 0,80 la mie alcool pur în aerul expirat, iar din primele cercetări reiese că acesta a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, a lovit lateral basculanta, intrând apoi într-o altă maşină care de păşea regulamentar, după care ambele au intrat în maşina depăşită, aflată în spatele basculantei.

Din impact a rezultat avarierea serioa să a maşinilor implicate, două dintre acestea fiind complet distruse.

Şoferii au scăpat cu răni uşoare, iar cetăţeanul care a provocat incidentul a fost dus la Spital pentru recoltarea de probe biologice.

La accident a intervenit şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul”, care s-a deplasat la faţa locului cu un echipaj de descarcerare şi a intervenit pentru curăţarea drumului de scurgerile de combustibil din autoturismele implicate în accident şi scoaterea unuia dintre autovehiculele avariate în afara părţii carosabile.

Ana Sidon

Sursa foto: ISU Covasna

Teme articol: accident maşini raniti
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.