ACTUALITATE 12 august 2013

A furat o mașină dintr-un parc auto din Târgu Secuiesc

de Covasna Media | 64 vizualizări

Polițiștii din Târgu Secuiesc au fost anunțați vineri despre faptul că cineva a furat o mașină neînmatriculată de la un parc auto din oraș. Hoțul a venit, și-a ales o mașină, a profitat de neatenția angajatului parcului și dus a fost.

Echipa de polițiști deplasată la faţa locului a stabilit faptul că un bărbat a intrat în parcul auto şi s-a interesat de autoturism. Agentul de vânzări a pornit autoturismul, iar persoana necunoscută i-a solicitat să facă proba acestuia, moment în care a înlocuit una dintre cele două chei de contact.

După ce agentul de vânzări a părăsit parcul auto, lăsându-l nesupravegheat şi cu poarta de acces deschisă, persoana în cauză a revenit şi, după ce a montat pe autoturismul testat anterior plăcuţele de înmatriculare ale altui autoturism, a părăsit incinta parcului auto împreună cu autoturismul în cauză, deplasându-se într-o direcţie necunoscută. Ulterior persoana a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unei staţii de alimentare cu carburant din apropierea locului faptei.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorului faptei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Decebal, 25 decembrie 2014
Probabil l-au suparat cu ceva pe hot ! prin partile acelea majoritatea samsarilor de masini demonteaza catalizatoarele masinilor sudand o teava goala in loc,dupa care le scot la vanzare,iar la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.