ACTUALITATE 7 octombrie 2009

A furat din 10 Dacii 1310

de Covasna Media | 285 vizualizări
Un tânăr de 24 de ani din Sf. Gheorghe, B.E., a fost prins la începutul lunii de poliţiştii din municipiu după ce a reuşit să jefuiască zece maşini Dacia 1310 din mai multe parcări.

[singlepic=411,400,200,,left]El deschidea maşinile folosind chei care se potriveau şi a luat cu el cam tot a găsit – de la casetofoane, acumulatoare, până la benzina din rezervor, paguba ridicându-se la aproximativ 20.000 de lei. Pe durata cercetărilor, el a declarat că a acţionat singur în cazul a şase maşini Dacia parcate pe diferite străzi din Sfântu-Gheorghe, iar după extinderea cercetărilor poliţiştii au aflat că mai

Un tânăr de 24 de ani din Sf. Gheorghe, B.E., a fost prins la începutul lunii de poliţiştii din municipiu după ce a reuşit să jefuiască zece maşini Dacia 1310 din mai multe parcări.

El deschidea maşinile folosind chei care se potriveau şi a luat cu el cam tot a găsit – de la casetofoane, acumulatoare, până la benzina din rezervor, paguba ridicându-se la aproximativ 20.000 de lei.

Pe durata cercetărilor, el a declarat că a acţionat singur în cazul a şase maşini Dacia parcate pe diferite străzi din Sfântu-Gheorghe, iar după extinderea cercetărilor poliţiştii au aflat că mai săvârşise asemenea fapte. Astfel, tânărul a declarat că împreună cu un prieten au păstruns în alte patru Dacii de unde au sustras mai multe bunuri, faptă recunoscută de amic.

Făptaşul a fost prins noaptea aproape de ora două, când un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipale a identificat pe durata patrulei o Dacie cu capota ridicată. În timp ce verificau maşina, ei au observat că din ea lipseau acumulatorul şi casetofonul şi au încercat să afle prin staţie identitatea proprietarului maşinii.

Între timp, tot pe aceeaşi cale toţi agenţii de poliţie au fost informaţi că o Dacie fără numere de înmatriculare a intrat în oraş şi pe str. Armata Română şoferul a refuzat să oprească la semnalul unui agent al Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul I.P.J.Covasna. Detalii în Observatorul de Covasna!

Teme articol: furt maşini Dacia 1310
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.