ACTUALITATE 23 iulie 2021

Înlocuirea conductelor în municipiul Târgu Secuiesc

de Covasna Media | 966 vizualizări

La sfârșitul lunii iulie va începe înlocuirea reţelei pe alte două străzi din municipiul Târgu Secuiesc, de data aceasta fiind vorba despre străzile Bethlen Gábor și Tudor Vladimirescu.

Coordonatorul centrului regional Târgu Secuiesc, Pap Lajos, a declarat că lucrările realizate pe strada Cernatului sunt dovada clară că soluția pentru locațiile problematice este înlocuirea completă a conductelor. Totodată, spune acesta, zonele „fierbinți” identificate în cursul anului trecut sunt cele în care ar trebui să se investească cel mai repede, deoarece consolidarea sistemului înseamnă să faci ordine acolo unde apar cel mai frecvent probleme.

În total, pe acest tronson vor fi înlocuiți 300 de metri de conducte și racorduri, iar operatorul regional a  stabilit un termen de 6 luni pentru aceste lucrări.

„Mi-ar plăcea să spun că putem finaliza lucrările în jumătate din acest timp, dar există o serie de factori care complică situația, cum ar fi vremea rea care face imposibil progresul. De asemenea, este o problemă şi dacă există o avarie majoră într-o altă parte a orașului și ai nevoie de toţi muncitorii pentru a face reparațiile, iar mărimea echipei contează: pentru lucrări mari am avea nevoie de mult mai mulți oameni. Cu toate acestea, cred că termenul din decembrie trebuie respectat, pentru că nici pentru noi nu este în regulă dacă clienții continuă să raporteze probleme”, a declarat Pap Lajos.

Gospodărie Comunală SA

Biroul de presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 19 ore, 56 minute

Anunţ public

Acum 19 ore, 57 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.