ACTUALITATE 23 decembrie 2013

Moș Crăciun există!

de Covasna Media | 430 vizualizări

Lucru confirmat prin bunătatea și dragostea față de semeni împărtășită cu toți copiii de la Școala Gimnazială Specială Sfântu Gheorghe, copiii de la Structura Olteni și piticii de la Grupa specială din cadrul grădiniței “Panseluța – Árvácska”, de către spiriduşii lui Moș Crăciun.

Împreună, mici și mari, am simțit la un moment dat că toți suntem spiridușii moșului, pregătind împreună felicitări, podoabe pentru brăduț, ascultând și cântând  colinde.

Mulțumim, pe această cale, tuturor “spiridușilor” de la Liceul Tehnologic “Berde Áron” – îndrumaţi de prof. Cătălina Voicu, “spiridușilor” de la “Poveste de Ajun”, precum și tuturor sponsorilor care l-au ajutat pe Moș Crăciun în pregătirea surprizelor oferite copiilor noștri.

Amintim Liceul Tehnologic “Kos Károly”, însoțiți de prof. Balázs Emőke, Caritas Sfântu Gheorghe în colaborare cu asociațiile de voluntari din Germania, Asociația “Zöld Nap” Tg. Secuiesc, “Háromszéki Alapitvány” și “Etelköz”, ambele din Sfântu Gheorghe.

Mai avem și alti oameni de bine, dar au vrut să rămână anonimi, bucurându-se de bucuria copiilor şi de clipele petrecute împreună cu ei.

Le dorim tuturor sănătate, sărbători fericite și tradiționalul La mulți ani!

Prof. Herta Pethő

Școala Gimnazială Specială, Mun. Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.