ACTUALITATE 9 februarie 2022

500.000 de lei pentru finanţarea proiectelor de promovare a sănătăţii fizice şi mintale

de Agerpres | 888 vizualizări

Primăria Sfântu Gheorghe a alocat în acest an un buget de 500.000 de lei pentru proiectele de sănătate fizică şi mentală şi a deschis sesiunea de depunere a cererilor de finanţare, informează reprezentanţii instituţiei.

Potrivit acestora, termenul limită pentru depunerea dosarelor este 7 martie, iar evaluarea va avea loc până pe 24 martie.

„Pe lângă concursurile de proiecte de tineret, culturale şi sportive, Consiliul Local Sfântu Gheorghe a lansat un nou apel de înscrieri. Finanţarea nerambursabilă pentru programele de promovare a sănătăţii mintale şi fizice vor fi acoperite de la bugetul local şi sunt deschise persoanelor fizice şi juridice, asociaţiilor şi fundaţiilor. Grupurile ţintă pot fi de toate vârstele: copii, adulţi, persoane în vârstă. Valoarea finanţării pentru cererile de la bugetul local este de 500.000 de lei. Se va acorda prioritate programelor de prevenire şi de consolidare a comunităţii, care pot fi ateliere de lucru, prelegeri sau chiar cursuri organizate în cadrul unei instituţii de învăţământ. Scopul concursului este de a promova un stil de viaţă sănătos, sănătatea fizică şi mintală şi consolidarea comunităţii”, se arată într-un comunicat de presă postat pe pagina de internet a Primăriei.

Dosarele pot fi depuse până pe 7 martie, ora 16,00, la Biroul de Relaţii cu Clienţii, Informaţii şi Registratură al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, iar formularele de înscriere pot fi obţinute de la sediul Primăriei, camera 28, zilnic între orele 8,00 şi 14,00 sau pot fi descărcate de pe site-ul sfantugheorgheinfo.ro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.