ACTUALITATE 11 noiembrie 2012

Marţi 13 – “Ziua Informării Preventive”

de Covasna Media | 502 vizualizări

Sarcina prevenirii situaţiilor de urgenţă este complexă şi interdependentă. Ea implică responsabilităţi din partea cetăţenilor, comunităţilor locale, operatorilor economici şi autorităţilor adminitraţiei publice. Astfel că, sub sloganul „Ghinionul îl previi, dacă ştii să intervii”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna organizează în data de 13 noiembrie Ziua Porţilor Deschise şi puncte de informare preventivă în zone cu afluenţă mare de persoane, activităţi care se înscriu în Campania „Ziua Informării Preventive” ce se derulează în fiecare zi de marţi, 13.

Timp de două ore, în intervalul orar 10.00 – 12.00, la sediul inspectoratului situat pe str. Oltului din Sf. Gheorghe, cât şi la Secţia de Pompieri Târgu Secuiesc şi Pichetul de Pompieri Întorsura Buzăului, se vor distribui pliante, se vor face recomandări pentru prevenirea situaţiilor de urgenţă specifice sezonului rece şi sărbătorilor de iarnă şi se va prezenta tehnica de intervenţie existentă la nivelul unităţii şi celor două subunităţi.

Totodată, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a lansat un concurs de fotografie şi desen intitulat „Cea mai simpatică pisică neagră”, în cadrul căruia puteţi trimite o fotografie sau un desen reprezentativ, împreună cu datele dumneavoastră de contact la adresa informarepreventiva@yahoo.com.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Plt. Tolvaj Marian-Marius

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.