ACTUALITATE 29 martie 2010

3 bărbaţi ar fi furat 1500 de kg de fier vechi

de Covasna Media | 393 vizualizări
30mar2010-fierPoliţiştii din Zăbala au identificat operativ şi cercetează 3 bărbaţi suspectaţi că ar fi sustras peste 1500 kg de fier vechi de pe proprietatea unui cetăţean Vinerea trecută, un cetăţean i-a sesizat pe poliţiştiştii de la postul de poliţie Zăbala cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras o cantitate de fier vechi, ce era depozitată într-o grădină (proprietatea părţii vătămate) situată în comuna Zăbala.

30mar2010-fierPoliţiştii din Zăbala au identificat operativ şi cercetează 3 bărbaţi suspectaţi că ar fi sustras peste 1500 kg de fier vechi de pe proprietatea unui cetăţean

Vinerea trecută, un cetăţean i-a sesizat pe poliţiştiştii de la postul de poliţie Zăbala cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras o cantitate de fier vechi, ce era depozitată într-o grădină (proprietatea părţii vătămate) situată în comuna Zăbala.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efctuate, poliţiştii i-au identificat pe principalii suspecţi, K. Jozsef,  de 47 ani, Sz. Zoltan, de 18 ani, şi F. L., de 17 ani, toţi localnici.

Poliţiştii i-au depistat pe cei trei la un centru de colectare a fierului vechi, unde vindeau fierul vechi sustras în cantitate de 1.584 kg contra sumei de 1.027 lei.

Poliţiştii de la post continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat cu suspecţii în stare de libertate.

(Biroul de presă al IPJ Covasna)

Sursa foto: rematsalaj.ro

Teme articol: furt Zabala fier vechi
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.