ACTUALITATE 29 iulie 2009

1.500 de porţii de tocăniţă de ciuperci la Zilele Comandău

de Covasna Media | 504 vizualizări
Sfârşitul de săptămână se arată unul plin de distracţie şi culoare la Comandău, unde Primăria organizează sâmbătă şi duminică Zielele comunei. În afară de concerte, concursuri sau focul de tabără din ultima seară, atracţia evenimentului va fi o tocăniţă uriaşă de ciuperci, de 1.500 de porţii, din care primarul Kocsis Bela spune că vor fi serviţi toţi cei prezenţi. Primarul spune că anul acesta recolta de ciuperci şi zmeură a fost una îmbelşugată şi simţitor mai bună faţă de

Sfârşitul de săptămână se arată unul plin de distracţie şi culoare la Comandău, unde Primăria organizează sâmbătă şi duminică Zielele comunei. În afară de concerte, concursuri sau focul de tabără din ultima seară, atracţia evenimentului va fi o tocăniţă uriaşă de ciuperci, de 1.500 de porţii, din care primarul Kocsis Bela spune că vor fi serviţi toţi cei prezenţi. Primarul spune că anul acesta recolta de ciuperci şi zmeură a fost una îmbelşugată şi simţitor mai bună faţă de anul trecut, astfel că nu se vor zgârci la tocană.

Tocăniţa de ciuperci va fi pregătită duminică la prânz, în timp ce sâmbătă de la ora 11 Zilele comunei se deschid cu un concurs forestier – de împins buşteni, ridicat greutăţi şi altele - , va urma un program al şcolii din comună, un concert etno al formaţiei Nemuritorii şi o prezentare de dans modern.

Seara va fi una deosebită, în cadrul Galei Folclorului Ţigănesc Internaţional, ocazie cu care reprezentanţi din 9 ţări vor urca pe scenă pentru aşi prezenta portul şi dansul. Seara de sâmbătă se încheie cu muzică uşoară, iar duminică va mai cânta şi Dancs Annamari, înainte de focul de tabără.

A.S.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.