ACTUALITATE 9 iunie 2010

1,5 milioane de lei pentru repararea drumurilor

de Covasna Media | 527 vizualizări
Consiliul Judeţean Covasna (CJ) va cheltui în acest an 1,5 milioane de lei pentru repararea drumurilor din judeţ, astfel încât șoselele să fie circulabile mai ales acolo unde gropile au pus stăpânire pe asfalt. Potrivit CJ, principala cauză pentru degradarea drumurilor județene este fenomenul de îngheț - dezgheț, ale cărui urmări sunt astupate în prezent. Astfel, la Turia zece muncitori

Consiliul Judeţean Covasna (CJ) va cheltui în acest an 1,5 milioane de lei pentru repararea drumurilor din judeţ, astfel încât șoselele să fie circulabile mai ales acolo unde gropile au pus stăpânire pe asfalt.

Potrivit CJ, principala cauză pentru degradarea drumurilor județene este fenomenul de îngheț - dezgheț, ale cărui urmări sunt astupate în prezent.

Astfel, la Turia zece muncitori lucrează la gropi, la Ilieni de asemenea au început lucrările, și la fel și între Chichiș și Bixad, Malnaș, Micfalău și Ojdula.

„Deşi posibilitățile sunt limitate, am găsit soluția ca să fie reparați cei 280 km de drum județean aflați în județul nostru. Situația, din nefericire, nu este mai bună nici în celelalte județe. În ultimii doi ani am reuşit să aplicăm un strat de asfalt nou pe mai multe porțiuni de drum, acum căutăm soluții pentru ca, chiar dacă nu astăzi, nu mâine, drumurile mai importante să fie reasfaltate”, a spus președintele CJ, Tamás Sándor, citat pe site-ul instituției.

Zilele trecute, deputatul UDMR Edler Andras, care spune că circulă foarte des pe drumul de la Ilieni, unde locuiește, a ținut să atragă atenția că lucrările care sunt executate acolo ar fi „sub orice critică”, în sensul în care multe gropi au fost lăsate neastupate. El a subliniat că speră că lucrările nu sunt încă terminate și că la momentul recepției beneficiarul va fi foarte atent ce recepționează și nu se va achita niciun leu din bani publici dacă nu este asigurată calitatea.

Ana Sidon

Foto: wordpress.com

Teme articol: bani drum reparatii
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
omg, 10 iunie 2010
Pacat ca muncitorii stau de vorba toata ziua, in loc sa munceasca..
oblio, 10 iunie 2010
1.Dupa cunostintele mele Edler a fost intotdeauna in tabara adversa Uniuni. :) 2. Plombarile in judet sunt executate de valdek si Drumuri si Poduri.
secuiul, 10 iunie 2010
Cine este Edler? A vazut ca drumurile au si margin la fel de neintretinute ca drumurile, necuratate, necosite??? Auzi, Edler.... Daca a venit asa numita "tabara adversa" pentru "uniune" era de citeste integral
secuiul, 10 iunie 2010
la pretul de 45 ron/mp+tva cca. 28 mii mp de plombari, la un drum de 6 metrii latime inseamna 4,66 km de plombari. Intrebari: 1. Unde si cine decide? 2. Va fi iar clientela udmr? 3. Iar va lucra citeste integral
gigi, 9 iunie 2010
In sfarsit are si Edler o opinie pertinenta in afara impozitarii zilierilor. Curaj, d-l deputat si la mai mare!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.