ACTUALITATE 12 aprilie 2012

“Votează cu cap” – sloganul electoral al PNL Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 509 vizualizări

“Votează cu cap. Nu judeca oamenii după etnie, ci după competenţă” este sloganul pe care PNL Sfântu Gheorghe îl va avea în campania electorală din acest an pentru alegerile locale.

Preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, care va candida pentru funcţia de primar al municipiului, a declarat miercuri că acest mesaj va fi transmis şi prin intermediul unui joc animat de câteva minute, intitulat “HU vs. RO”, realizat cu sprijinul organizaţiei de tineret, în care apar zece personaje, cinci români şi cinci maghiari cu notorietate mai mică sau mai mare, dintre care o parte se vor regăsi pe listele de consilieri ale PNL Sfântu Gheorghe. Cerinţa jocului este de a clasifica personajele în funcţie de etnie, dar indiferent de corectitudinea răspunsurilor punctajul va fi zero.

“Nu judeca oamenii după etnie, ci după competenţă. Votează cu cap – acesta este mesajul pe care vrem să îl transmitem, de aceea am iniţiat această campanie de vot responsabil”, a declarat Mădălin Guruianu, menţionând că niciodată nu a fost de acord cu cei care au ascuns incompetenţa în spatele etniei, spunând “e prost, dar e prostul nostru”.

Liderul organizaţiei de tineret PNL Covasna, Emil Pantelimon, a declarat că scopul campaniei este de a produce “un mic cutremur” în mentalitatea multor localnici, care votează pe criterii etnice.

“Eu nu vreau să fiu votat pentru că sunt român, ci pentru că vreau să fac ceva pentru oraşul acesta. Cred că într-un anume timp în judeţul Covasna se va vota şi pe competenţe, nu doar etnic (...) Pentru că ţinta noastră este tineretul, am gândit şi cu puţin umor campania 'Votează cu cap', dar de fapt mesajul de fundal este unul foarte serios. Eu cred că tinerii din comunitatea din care fac şi eu parte trebuie să crească cu oameni competenţi”, a mai spus Emil Pantelimon.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, 12 aprilie 2012
da, e tare, slogan de milioane....!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.