ACTUALITATE 18 ianuarie 2016

PNL Covasna şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile locale

de Agerpres | 1544 vizualizări

Partidul Naţional Liberal Covasna şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile locale din acest an, stabilindu-şi ca obiectiv câştigarea funcţiilor de primari în localităţile cu populaţie majoritar românească.

Copreşedintele PNL Covasna Codruţ Opaiţ a declarat că pentru funcţia de primar al municipiului Sfântu Gheorghe va candida consilierul local Mădălin Guruianu, pentru Primăria municipiului Târgu Secuiesc – Constantin Pătru, iar pentru Primăria oraşului Covasna – Ioan Bocan.

Potrivit acestuia, PNL nu va avea candidat pentru Primăria Baraolt, unde numărul românilor este extrem de mic, iar pentru Primăria Întorsura Buzăului se mai poartă încă discuţii cu privire la viitorul candidat, nefiind luată o decizie finală.

„Câştigarea Primăriei Întorsura Buzăului este unul dintre obiectivele noastre principale. Dacă nu câştigăm Primăria Întorsura Buzăului demisionez. Aşa se cuvine, aşa e de bonton, le-am spus şi colegilor acest lucru”, a arătat Codruţ Opaiţ.

El a menţionat, de asemenea, că pe listele PNL la alegerile locale se regăsesc şi etnici maghiari, unul dintre aceştia fiind susţinut pentru funcţia de primar al comunei Boroşneu.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Madalin noul primar? :), 19 ianuarie 2016
...am citit numarul de consilieri PNL, la "Primaria Sf. Gheorghe", unul este dl Guruianu, alta Corinuta Bote, asta la un numae total de 21 consilieri, adica 10%. In cel mai bun caz mai castiga un citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.