ULTIMA ORĂ 6 decembrie 2013

O sinucidere şochează Braşovul

de Covasna Media | 915 vizualizări

Doctorul Aurel Tudose, managerul Centrului privat de diagnostic şi tratament oncologic din Braşov, a fost găsit, vineri la prânz, spânzurat de un copac din curtea locuinţei sale din localitatea Săcele, trupul său fiind descoperit de un curier care livra colete.

Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Poliţia a fost sesizată vineri, la ora 11.40, de un bărbat care lucra ca şi curier şi livra colete în Săcele.

El a observat un bărbat spânzurat de ramura unui copac din curte şi a anunţat imediat Poliţia.

„Am fost sesizaţi la ora 11.40, iar colegii de la Săcele s-au deplasat la locul indicat şi au identificat în curtea unui imobil pe proprietarul acestuia, spânzurat într-un copac. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Braşov pentru efectuarea necropsiei. Poliţia Săcele a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Naghi, vineri, într-o conferinţă de presă.

Potrivit unor surse judiciare, medicul ar fi suferit de depresie având probleme de sănătate, o altă ipoteză fiind aceea că se afla într-un mare impas financiar din cauza centrului de oncologie în care ar fi investit foarte mulţi bani.

Dr. Aurel Tudose este unul dintre finanţatorii Centrului de Diagnostic şi Tratament Oncologic Braşov, care este unul dintre cele mai moderne centre din Europa. El era căsătorit cu dr. Alina Tudose, medic cardiolog la acelaşi centru. Tudose a făcut parte şi dintr-un grup de antreprenori care, în 1997, au înfiinţat centrul medical Hiperdia, un lanţ de clinici private cu sediul la Braşov.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.