ULTIMA ORĂ 20 iunie 2013

Ambulanţă accidentată la Reci [FOTO]

de Székely Emőke | 656 vizualizări

Din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime

Joi în jurul prânzului s-a produs un accident de circulație la intersecţia de la Reci, în care a fost implicată și o ambulanță care transporta un pacient. Din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime.

Directoarea Ambulanței Covasna, Török Zsuzsanna, spune că accidentul s-a produs la intersecția de la Reci, unde o mașină care venea din direcția Târgu Secuiesc nu a acordat prioritate ambulanței care venea de la Valea Mare și transporta un pacient. „Din fericire nu sunt răniți grav. Pacientul a fost preluat de o altă ambulanță, iar celelalte persoane implicate în accident nu au necesitat să fie transportate la spital. Nici asistentul din ambulanță, nici șoferul nu au fost răniți, iar mașina are asigurare Casco” – ne-a declarat Török Zsuzsanna.

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Iulia Grigoraș, spune că ambulanța circula regulamentar, avea semnalele acustice și sonore pornite, când un Mercedes nu i-a acordat prioritate. Polițiștii cercetează cazul pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs accidentul.

Accident ambulanta iunie 2013 - 3Accident ambulanta iunie 2013 - 1

(Foto: ISU Covasna)

 

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.