ULTIMA ORĂ 13 iunie 2013

A căzut în gol în puţul liftului

de Covasna Media | 1075 vizualizări

gara lift batran iunie 2013

Un bărbat de aproximativ 60 de ani a căzut ieri seară în puţul unui lift dintr-un bloc din cartierul Gării din Sfântu Gheorghe.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, echipa operativă care a efectuat cercetările a constatat că alimentarea cu energie electrică s-a înterupt în timp ce bărbatul se deplasa cu liftul, blocându-se între etajele 1 şi 2. Acesta a încercat să iasă, forţând uşa liftului, dar s-a dezechilibrat şi a căzut de la aproape şase metri.

Bărbatul a fost găsit de un vecin, care a anunţat telefonic Poliţia.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna, Marius Tolvaj, ne-a declarat că pompierii şi SMURD-ul au fost solicitaţi miercuri seară în jurul orei 20, au ajuns acolo în scurt timp dar a durat câteva zeci de minute până când echipajul de intervenţie a reuşit să-l scoată pe om din puţ, fiind vorba despre o misiune destul de dificilă.

Bărbatul era inconştient în momentul în care a fost adus la suprafaţă şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Braşov.

Oamenii din zona Gării spun că sunt destul de dese astfel de întâmplări, în care lifturile – în general foarte vechi şi într-o stare tehnică nu tocmai bună, se opresc între etaje, devenind astfel reale pericole pentru cei care din grabă sau neatenţie uită să verifice situaţia liftului.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Szili, 13 iunie 2013
De fapt,nu asa era.am vb cu o femeie care sta in aceeasi bloc.si a zis ca barbatul din lift,care a cazut,a sunat la interventie,si ei au zis sa astepte 10-15 min pan ajung acolo baietii,si-l ajuta.el citeste integral
irinel stanciu, 13 iunie 2013
daca cei ce ar trebui sa reabiliteze lifturile is baga bani in portofele si nui mai intereseaza ca moare oameni nevinovati
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.