TURISM 24 mai 2022

S-a deschis sezonul turistic estival în staţiunea Şugaş Băi

de Agerpres | 1204 vizualizări

Autorităţile locale din Sfântu Gheorghe au anunţat că au deschis sezonul turistic estival în staţiunea Şugaş Băi, aflată la aproape 10 kilometri de municipiu, turiştii având la dispoziţie numeroase spaţii de agrement şi posibilităţi de recreere.

„O gamă largă de activităţi de agrement, facilităţi de recreere şi servicii de promovare a sănătăţii vor fi disponibile pentru copii şi adulţi deopotrivă în Şugaş Băi: terenurile de tenis şi de minigolf, parcul de aventură din pădure şi peretele de căţărare în aer liber”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de internet a Primăriei.

Parcul de aventură din pădure are 10 elemente de dificultate variabilă, iar accesul este permis persoanelor de peste 6 ani. Intrarea în parcul de aventură costă 25 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copiii sub 14 ani. De asemenea, se pot face rezervări de grup, iar grupurile de peste 15 persoane plătesc 20 de lei pentru adulţi şi 12 lei pentru copii.

Peretele de căţărare în aer liber de la Şugaş Băi are 12 metri înălţime şi 9 metri lăţime, cu o suprafaţă de căţărare de aproximativ 250 de metri pătraţi, iar cele 16 trasee de dificultate variabilă sunt aranjate în funcţie de culoare, cu peste 450 de puncte de prindere şi pot fi folosite şi de copiii de peste 6 ani, o urcare costând 3 lei.

Pe terenul de minigolf cu 18 găuri, construit pe locul fostei grădini zoologice, biletul de intrare pentru adulţi este de 15 lei pe oră, iar pentru elevi şi studenţi 10 lei.

„Parcul de aventură din pădure, terenul de minigolf şi peretele de escaladă în aer liber sunt deschise zilnic între orele 11,00 şi 19,00. (...) Terenul de tenis poate fi folosit până la ora 21,00, datorită nocturnei. Terenul poate fi închiriat pentru 30 de lei pe oră, iar echipamentul pentru 5 lei. De asemenea, se pot face programări la numărul de telefon 0731085476”, se menţionează în comunicat.

Centrul de tratament va fi deschis zilnic între orele 11,00 şi 19,00, iar turiştii pot beneficia, la pachet, de un hidromasaj în apă minerală, o saună şi un masaj cu pietre de jad. Tratamentele sunt de 20 de minute fiecare, iar preţul pachetului standard este de 30 de lei, respectiv 25 de lei pentru studenţi şi pensionari.

În sălile de agrement există aparate de forţă, mese de biliard şi ping-pong, iar taxa de intrare pentru o oră este de 20 de lei pentru adulţi şi de 15 lei pentru studenţi şi pensionari, informează Primăria Sfântu Gheorghe.

Sursa foto: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe/Facebook

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.