SPORT 19 aprilie 2010

Victorie pentru Mihaela Loghin la „Vivicita” Budapesta

de Covasna Media | 615 vizualizări
Atleta de la CSM Sfântu Gheorghe a trecut prima linia de sosire după 12 km Mii de concurenţi s-au aliniat duminică la startul cursei de alergare pe șosea „Vivicita” de la Budapesta, cunoscută drept una dintre cele mai populare competiţii de profil din Europa Centrală și de Est. Concursul a ajuns la a 25-a ediţie, iar startul a fost dat de campionul olimpic la înot Laszlo Cseh.

Atleta de la CSM Sfântu Gheorghe a trecut prima linia de sosire după 12 km

Mii de concurenţi s-au aliniat duminică la startul cursei de alergare pe șosea „Vivicita” de la Budapesta, cunoscută drept una dintre cele mai populare competiţii de profil din Europa Centrală și de Est. Concursul a ajuns la a 25-a ediţie, iar startul a fost dat de campionul olimpic la înot Laszlo Cseh. În competiţia feminină, victoria i-a revenit sportivei Mihaela Loghin de la Clubul Sportiv Municipal din Sfântu Gheorghe, care a trecut prima linia de sosire la capătul celor 12 kilometri.

Performanţă meritorie și pentru juniorul Ionuţ Lică, legitimat de asemenea la CSM Sfântu Gheorghe, care a reușit să se claseze pe locul 5 în cursa seniorilor, deși a concurat în faţa unui pluton mult mai expermientat decât el.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.