SPORT 25 aprilie 2012

Un egal cu gust amar. FC Sepsi – City Us Târgu Mureș 2–2

de Székely Emőke | 488 vizualizări

Echipa locală de futsal a ratat astfel calificarea în finala Cupei României.

Echipa locală de futsal FC Sepsi a ratat şansa de a juca finala Cupei României. În meciul tur al semifinalei cu City Us Târgu Mureș, echipa lui Tót Csaba a pierdut cu scorul de 7-4, iar handicapul de trei goluri și-a spus cuvântul în partida retur disputată luni seara în Sala Sporturilor Szabó Kati.

În jur de 800 de spectatori au venit să își susțină favoriții, sperând că se va repeta experiența din campionat, când Târgu Mureș a fost învinsă pe teren covăsnean. Nu a fost să fie, deși începutul partidei a fost unul promițător. Burciu a intrat pe teren accidentat, dar cu dorința de a marca. A reușit să împingă mingea în plasa adversă de două ori, după care nu a mai putut continua partida, fiind scos pe targă de pe teren. Scorul la pauză a fost 2-0, iar spectatorii sperau într-o minune. Partea a doua a jocului însă le-a aparținut oaspeților, aceștia au egalat și astfel și-au pus în buzunar biletul pentru finală.

Trebuie remarcată evoluția excelentă a portarului Grigoraș, care a arătat încă o dată, dacă mai era necesar, că își merită locul în Lotul Național. A apărat mingi grele, dar și-a ajutat colegii și pe teren.

FC Sepsi rămâne însă neînvinsă anul acesta pe teren propriu, un lucru ce anul trecut părea doar un vis. Pentru băieți urmează playoff-ul din campionat și speranța că la anul poate Cupa va fi și ea mai aproape.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.