SPORT 30 martie 2011

Sportivii Clubului Sportiv Ciprian în ascensiune spre podiumul național

de Covasna Media | 546 vizualizări

Pe parcursul a 6 reuniuni, la sfârşitul săptămânii trecute s-a desfăşurat la bazinul Olimpic din Piteşti Campionatul Naţional de Poliatlon 11-13 ani. Au fost prezente la start 40 de cluburi din ţară, cu un număr total de aproximativ 430 sportivi participanţi.

Din nou, aşa cum ne-a obişnuit în ultimii 2 ani, Asociația Club Sportiv Ciprian a reprezentat judeţul Covasna prin înscrierea a 8 sportivi din Întorsura Buzăului și Sfântu Gheorghe, respectiv: Ciprian Furtună, Farkas Karla, David Lazăr, Mihaly Zsolt, Ioana Hermenean, Van Dooren Henrietta, Ioana Todoran şi Tompa Gyorgy Kadosa.

Trei dintre sportivii CSG au reuşit ca la 3 din cele 4 procedee de înot să se claseze în primii 12 cei mai buni înotători ai ţării, astfel:

Lazăr David (12ani): locul 7 la 50m liber, locul 10 la 100m liber şi locul 11 la 200m liber;

Ioana Hermenean (11ani): locul 6 la 50m spate, locul 10 la 50m liber şi 50m bras;

Tompa Gyorgy Kadosa (11 ani): locul 12 la 50m bras.

Ca urmare a punctelor acumulate în toate probele, în lista clasamentelor cumulat individuale pe categorii de vârstă, David Lazăr a reuşit să se claseze pe locul 14 național la băieți 12 ani, și Ioana Hermenean pe locul 24 național la fete 11 ani.

Antrenorul Ciprian Grosu se arată foarte mulţumit de rezultatele obţinute, prin ele relevând îmbunătăţirea substanţială a timpilor obţinuţi de la o competiţie la alta şi ascensiunea considerabilă a sportivilor săi prin afirmarea în plan naţional.

De aceea, antrenorul se va strădui să ducă la îndeplinire toate proiectele propuse şi în acest an, pentru a încerca să transforme aceşti copii în juniori valoroşi.

Sub sloganul ,,să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul şi să lucrezi împreună este succesul”, Club Sportiv Ciprian consideră că prin rezultatele obţinute în cei 2 ani de la înfiinţare a reuşit să îşi exprime dorinţa de afirmare pe plan naţional şi nu numai, tocmai de aceea se arată deschis să aibă colaboratori şi sprijin de la câţi mai mulţi iubitori ai înotului.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.