SPORT 26 mai 2009

Programul „Zilelor Sportive” Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 595 vizualizări
Aproape 50 de asociaţii şi cluburi sportive din Sfântu-Gheorghe participă, ca organizatori, la cea de-a treia ediţie a „Zilelor Spor tive”, programată pentru zilele de vineri şi sâmbătă. Potrivit unuia dintre organizatorii acestor manifestări, Nemes Aron, preşedin tele Clubului Sportiv Şcolar Sf. Gheorghe, niciunul dintre proiectele depuse nu a fost respins, iar bugetul Zilelor Sportive este de 60.000 de lei. Nemes a mai afirmat că şi-ar dori ca la toate

Aproape 50 de asociaţii şi cluburi sportive din Sfântu-Gheorghe participă, ca organizatori, la cea de-a treia ediţie a „Zilelor Sportive”, programată pentru zilele de vineri şi sâmbătă. Potrivit unuia dintre organizatorii acestor manifestări, Nemes Aron, preşedintele Clubului Sportiv Şcolar Sf. Gheorghe, niciunul dintre proiectele depuse nu a fost respins, iar bugetul Zilelor Sportive este de 60.000 de lei. Nemes a mai afirmat că şi-ar dori ca la toate competiţiile oranizate în cele două zile să participe cât mai multă lume. „Ne-am stabilit un target de 2.500 de persoa ne, faţă de 2.000 câte au participat în 2007 şi 2008” a mai spus preşedintele CSŞ.

Deschiderea manifestărilor se va face vineri, la ora 9, la stadionul din cartierul Simeria, după care, în acelaşi loc se va desfăşura Cupa „Sf. Gheorghe” la fotbal, de la ora 11 – demonstraţie de aeromodelism, ocazie cu care se va prezenta şi o cameră video în miniatură, care va fi montată pe un aeromodel, iar imaginile obţinute pot fi urmărite pe un ecran. În paralel cu aromodelimsul se va desfăşura şi un concurs de minigolf. La ora 14.00 - Escaladă pe structuri artificiale şi tiroliană, iar la ora 17.00 Cupa Vinca Minor la Fotbal campionat de minifotbal pentru echipe de amatori pe terenul LOLA.

Adrian Moise

SALA NOUĂ DE SPORT

10.00 Cupa Sf. Gheorghe la handbal - Concursul se va desfăşura cu participarea a patru echipe - fiecare va juca cu fiecare. Echipele invitate: Odorheiu Secuiesc, Oneşti, Dinamo Braşov şi echipe din Sfântu Gheorghe, la două categorii de vârstă.

13.00 Cea mai sportivă clasă - întrecere de îndemânare pentru clase primare, care vor fi reprezentate de cei mai buni 10 sportivi.

14.30 Cupa Sf. Gheorghe la handbal

20.00 Maraton fotbalistic cu echipe formate din 5+1 jucători, care se vor schimba pe teren din 20 în 20 de minute, timp de 12 ore.

SALA SPORTURILOR SZABÓ KATI

9.00 Cupa „Váradi J.” la handbal - Turneu de handbal băieţi, la care este invitată şi o echipă din Veszprém, Ungaria.

ALTE PROGRAME

10.00 Expoziţie sportivă (Vitrinele de la Primăria Municipiului) – Lumea Formulei 1; Sportul în ultimii ani din era comunismului (1985—1989); 110 ani de FTC - Ferencvarosi Torna Club.

10.30 Memorialul Benedek Károly Concurs de gimnastică pentru juniorii I-IV. la sala de gimnastică de la Lic. Mikes Kelemen.

12.00 Conferinţă de Educaţie Fizică - în organizarea Asociaţiei TEST, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Casa Corpului Didactic.

Hochei pe iarbă - Terenul sintetic de la Direcţia pentru sport.

12.00 Karting la Şcoala Generală „Váradi József”

15.00 Badminton în sala de sport a Lic. Mikes Kelemen.

Programul de sâmbătă va fi disponibil maine maine

Teme articol: SPORT Zilele Sportive
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.