SPORT 22 iulie 2009

Fonduri pentru Clubul de ping-pong „Electrica”

de Covasna Media | 650 vizualizări

Ieri după amiază a avut loc o şedinţă în vederea acordării de fonduri de către Comisia de Tineret şi Sport, de data aceasta, cu focalizare pe Clubul Sportiv „Electrica”. Şedinţa a avut ca scop justificarea banilor şi propunerea de noi proiecte de viitor cu privire la amplasarea unui teren profesionist pentru tenis de masă la Şcoala Generală „Nicolae Colan” şi totodată creşterea interesului celor ce doresc să se perfecţioneze în acest sport, dar nu au unde să joace.

Simon Teodor este antrenor la Grupul Sportiv „Electrica” de cinci ani, timp în care a încercat propulsarea echipei de seniori, aceasta ajungând în Divizia A cu patru sportivi titulari. În 2007, s-a obţinut chiar o menţiune, iar în ultimul an s-a ocupat un loc cinci, ambele în cadrul Diviziei A.

Echipa este formată din aproximativ 60 de jucători, dintre care Onofrei Rareş a avut rezultate remarcabile şi participă, în continuare, la diverse competiţii.

Lipsa fondurilor, însă, limitează participarea la diverse concursuri naţionale şi internaţionale şi, în consecinţă, scade şansele obţinerii de performanţe.

De asemenea, pe lângă înscrieri şi deplasări la diverse concursuri, imperios necesare sunt şi condiţiile de joc, fiind nevoie de mese speciale, palete, cauciucuri şi mingi, toate ajungând la costuri usturătoare, au mai arătat reprezentanţii celor de la „Electrica”.

Astfel, Comisia de Tineret şi Sport a dorit sprijinirea acestei asociaţii, oferind pe semestrul 1- 4300 de lei, iar pe cel de-al doilea, 9000 de lei, sumă care în definitiv e modică pentru ce se preconizează a se realiza, dar este totuşi un pas înainte spre mai multe realizări.

A.H.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.