SPORT 20 martie 2009

Cupa „Ziua Poliţiei Române“ la handbal

de Covasna Media | 838 vizualizări
Trecerea anilor a demonstrat că, în judeţul Covasna, sărbătorirea Zilei Poliţiei Române reprezintă un eveniment care implică şi are ecouri în rândul locuitorilor judeţului, prin intermediul activităţilor şi manifestărilor organizate. În această linie se înscrie şi organizarea competiţiei intitulate Cupa „Ziua Poliţiei Române” la handbal feminin, de către lucrătorii Poliţiei de Proximitate din cadrul Pol. Mun. Tg. Secuiesc, cu sprijinul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi A.S. Dinamo Sf.

Trecerea anilor a demonstrat că, în judeţul Covasna, sărbătorirea Zilei Poliţiei Române reprezintă un eveniment care implică şi are ecouri în rândul locuitorilor judeţului, prin intermediul activităţilor şi manifestărilor organizate.

În această linie se înscrie şi organizarea competiţiei intitulate Cupa „Ziua Poliţiei Române” la handbal feminin, de către lucrătorii Poliţiei de Proximitate din cadrul Pol. Mun. Tg. Secuiesc, cu sprijinul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi A.S. Dinamo Sf. Gheorghe.

La startul competiţiei s-au aliniat un număr de 3 echipe, formate din elevele Şcolilor Generale din municipiu şi o echipă a Şcolii Generale din comuna Breţcu. În timpul încălzirii, jucătoarele erau cu un ochi la antrenori care le dădeau ultimele îndrumări de ordin tactic, iar cu celălalt ochi la trofeele pregătite pentru câştigători. După fluierul de start a început ploaia de goluri, dar şi ratările spectaculoase, toate acestea susţinute de „gălăgia” galeriilor. Ca în orice competiţie, aceasta i-a scos în evidenţă pe cei mai buni, mai disciplinaţi tactic, demonstrând încă o dată că handbalul este un sport de echipă.

Efortul celor 4 echipe a fost răsplătit cu cupe şi diplome, fiecare componentă primind şi materiale promoţionale constând în brelocuri. Au fost acordate cupe celui mai bun portar precum şi golgheterului competiţiei

Finalul competiţiei a fost unul spectaculos, câştigătoarele dansând tradiţionala „horă a bucuriei”.

Reuşita acestei manifestări reprezintă o încurajare pentru următorul demers al poliţiştilor, şi anume cel de a organiza o competiţie similară adresată elevilor din mediul rural.

Teme articol: poliţie handbal
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
reluc, 23 martie 2009
e necesara politia dar politistii mai putin aroganti si cu un venit apropiat de al cetatenilor pe care ii serveste sau ar trebui sa-i serveasca . cu alte cuvinte mai modesti (cu bun simt)
Pisti, 21 martie 2009
Ma intreb cum ar arata viata fara Politie si,ce ar face atunci cei care dau din gura de rau despre ei,ar luao,cat de tare?
milut, 21 martie 2009
sa sti ca eu sat si am sapat nu am stat toata viata la umbra bugetului.
cry, 20 martie 2009
ptr Reluc. Tu ce sapi? sau dai doar din gura...
reluc, 20 martie 2009
la sapa nene cu voi nu la sarbatoare ,avem nevoie de brate de munca nu trantori
robert, 20 martie 2009
Situatia locativa a Mihaelei Radulescu a ajuns o problema nationala si nu e om care sa nu se gandeasca zi si noapte la suferinta vedetei. Dar toata lumea vorbeste si nimeni nu face nimic. Daca am pune citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.