SPORT 1 noiembrie 2010

Cea mai ”luptătoare” echipă din țară!

de Covasna Media | 5658 vizualizări
Că fetele de la CSM Sfântu Gheorghe sunt cele mai bune luptătoare din țară e de notorietate. Confirmările sunt însă mereu binevenite, mai ales atunci când sunt de cea mai categorică factură. Senioarele de la CSM au ”defilat” sâmbătă pe teren propriu în finala campionatului național pe echipe – Superliga de lupte libere senioare. Eleve ”maestrului” Matefi Arpad şi ale secundului Hatos Peter au reușit victorii pe bandă

Că fetele de la CSM Sfântu Gheorghe sunt cele mai bune luptătoare din țară e de notorietate. Confirmările sunt însă mereu binevenite, mai ales atunci când sunt de cea mai categorică factură. Senioarele de la CSM au ”defilat” sâmbătă pe teren propriu în finala campionatului național pe echipe – Superliga de lupte libere senioare. Eleve ”maestrului” Matefi Arpad şi ale secundului Hatos Peter au reușit victorii pe bandă rulantă, eliminându-și cu ușurință adversarele. În concursul desfășurat la Sala Sporturilor ”Szabo Kati” nimeni nu le-a stat în cale, iar munca de un an de zile și-a cunoscut în sfârșit roadele. Victoria s-a transformat în sărbătoare, iar imaginile vorbesc de la sine.

La finalul competiției cele mai bune patru echipe din țară au fost în ordine: CSM Sf. Gheorghe,  CSM Reşiţa, CA Roman-CSM Oneşti și CSM Craiova.

Echipa campioană de la Sfântu Gheorghe este formată din sportivele:

48kg Ileana Dobrescu

51kg Estera Dobre – Cornelia Predoi (rezervă)

55kg Valentina Predi

59kg Mihaela Munteanu

63kg Bianca Iancolovici

67kg Adina Popescu – Otilia Tătar (rezervă)

72kg Roxana Iancolovici

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
atentie, 23 decembrie 2010
domnul Hatos Peter nu e antrenor la Csm Sf Gheorghe,daca se poate rectifica!nu are nicio treaba cu rezultatul acestor fete,doar a facut si el o poza,dar nu a declarat nimeni asa ceva,informati-va!
fanemare, 1 noiembrie 2010
Felicitari!!!
Alin, 1 noiembrie 2010
Felicitari! si spor la treaba in continuare...pentru castigarea altor titluri ;)
Ady, 1 noiembrie 2010
Bv fetelor
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.