Provitam angajează

Centrul de Cercetare, Diagnostic și Tratament Pro Vitam ÎȘI MĂREȘTE ECHIPA din Sfântu Gheorghe, jud. Covasna.

Căutăm colegi noi - MEDIC DE LABORATOR - atât cu experiență cât și proaspăt absolvenți de rezidențiat (cu certificat de membru CM valabil).

CV-urile și solicitările de colaborare pot fi trimise pe adresa: office@provitam.com

Pentru detalii și informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0729 500 001.

Cu o experienţă de peste 20 de activitate medicală, Centrul Medical Pro Vitam Sf. Gheorghe asigură pacienţilor consultaţii şi investigatii de specialitate, cabinete medicale cu peste 20 de specialităţi medicale realizate de o echipă de medici recunoscută cu experienţă şi expertiză, laborator de analize medicale, servicii de imagistică şi servicii complete de medicina muncii.

Pro Vitam este cunoscut şi ca centru de cercetare-dezvoltare la nivel internaţional. Scopul pe termen lung al organizației este să devină un centru de cercetare cu renume în România și în străinătate. Echipa de cercetători, parte importantă din echipa Centrului Medical Pro Vitam Sf. Gheorghe, a lansat de curând pe piață primul kit de testare produs în România.

Primul Kit Elisa pentru detecția anticorpilor SARS-COV-2 dezvoltat în România poate măsura, în mai puțin de două ore, răspunsul imunitar al pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Clinica Pro Vitam Sf. Gheorghe este parte din grupul de Centre Medicale: Pro Vitam Tg. Secuiesc (punct de lucru), Laboratorul Pro Vitam Sibiu şi Promedical Center Cluj Napoca – unul din primele centre medicale deschise la Cluj, cu prezenţă pe piaţa medicală de 20 de ani.