POLITICA 27 iulie 2009

PD-L Covasna, deschis discuţiilor cu UDMR

de Covasna Media | 563 vizualizări

Recenta vizită la Sfântu Gheorghe a secretarului general al PD-L, Vasile Blaga, este privită de democrat-liberalii covăsneni ca fiind una în principal axată pe chestiuni administrative, din perspectiva funcţiei de ministru al Dezvoltării Regionale şi Locuin ţei pe care o ocupă acesta în cadrul Guvernului.

Prim-vicepreşedintele PD-L Covasna, Petre Străchinaru, a declarat că întâlnirea dintre Vasile Blaga, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Covasna şi primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, în prezenţa primarului municipiului Braşov, George Scripcaru, nu a avut „nicio conotaţie politică”.

Cu toate acestea, în urma faptului că primarul Antal Arpad s-a plâns, de mai multe ori, de o proastă colaborare cu PD-L Covasna, George Scripcaru a declarat, la acel moment, că în calitatea sa de responsabil asupra PD-L Braşov, Covasna şi Harghita, va iniţia o serie de discuţii prin care UDMR şi PD-L să ajungă la o mai bună comunicare pe plan local.

„Domnul Antal Arpad trebuie să spună în ce domeniu anume nu a avut o colaborare cu PD-L, să spună concret când a apelat la noi şi nu i s-a răspuns, nu să se refere la modul general. Cred că atunci când domnul Antal s-a manifestat atât de virulent la adresa unor oameni din conducerea PD-L Covasna, noi am avut bunul simţ de a nu răspunde la fel. Desigur, suntem deschişi la discuţiile pe care le va lansa domnul Scripcaru, să vedem la ce concluzii vom ajunge”, a decla rat Străchinaru.

Referitor la aprecierea lui Vasile Blaga, care vorbind despre schimbările de la instituţiile deconcentrate a arătat că are la rândul său propriile nemulţumiri vizavi de acestea - nominalizându-l pe directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret (DJT) Covasna, Ciprian Grosu, Petre Străchinaru consideră că şi asupra acestui subiect vor trebui să existe discuţii.

„Vom discuta, pentru a vedea de ce se consideră greşită varianta găsită de PD-L pentru conducerea DJT Covasna”, a declarat Petre Străchinaru despre cele spuse la adresa lui Grosu, devenit celebru în întreaga ţară ca „directorul stripper“ după ce pe Internet au fost descoperite mai multe conturi ale sale pe site-uri matrimoniale, prin care acestaşi oferea serviciile de stripper.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Ion Ciobanu, 28 iulie 2009
Da, va veni primăvara, va răsări soarele şi pe strada dvs. dacă-l dau ăştia afară pe stripăr. Din partea mea să-l alungaţi cu pietre. Aşa-s unii, ţin de scaun cu dinţii, mai ţineţi citeste integral
re:, 28 iulie 2009
@ ion ciobanu - postul lui grosu nu este importanta? pai ce ar fi sa primeasca toate posturile de conducere stripperi si analfabeti ca nu sunt importante - grosu trebuie demis cat mai urgent de acolo citeste integral
Ion Ciobanu, 28 iulie 2009
Aveţi şi voi o problemă cu Grosu ăsta...mă plictiseşte subiectul. De fapt subiectul nu există, e inventat şi ţinut în atenţie deşi nu are mare importanţă. Ce-ar fi să fiţi aşa citeste integral
Bela, 28 iulie 2009
sa vedem ce se va intampla cu stripperul mincinos grosu de la DJT...
Ariel, 28 iulie 2009
Pana cand trebuie sa vina altii sa-i puna pe cei de aici la aceeasi masa a tratativelor? Iar afirmatiile de genul: "deschisi la discutii", respectiv: "de ce se considera gresita", nu prevestesc un citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.