POLITICA 28 iunie 2009

Deputatul Horia Grama (PSD): „Mădălin Guruianu este coada de topor a UDMR”

de Covasna Media | 854 vizualizări
Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, îl acuză pe consilierul local Mădălin Guruianu (PNL) că este „coada de topor a UDMR“, devenit „marele inchizitor al moralităţii“ în ceea ce priveşte şefii de la deconcentrate. „Se vede o atitudine radicală a lui Mădălin Guruianu, care a devenit marele inchizitor al moralităţii şefilor de la deconcentrate. Guruianu nu este decât coada de topor a UDMR şi îi pun o întrebare retorică: ce este mai

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, îl acuză pe consilierul local Mădălin Guruianu (PNL) că este „coada de topor a UDMR“, devenit „marele inchizitor al moralităţii“ în ceea ce priveşte şefii de la deconcentrate. „Se vede o atitudine radicală a lui Mădălin Guruianu, care a devenit marele inchizitor al moralităţii şefilor de la deconcentrate.

Guruianu nu este decât coada de topor a UDMR şi îi pun o întrebare retorică: ce este mai grav, să te dezbraci de haine şi să dansezi la un chef, sau să te dezbraci de caracter?!“, a spus Grama. Liderul social democrat din judeţ a făcut referire la faptul că până nu demult Mădălin Guruianu „îi făcea pe toţi politicienii troacă de porci, şi acum iacătă-l mare politician“, prin trecerea sa de la independenţă la liberalism. În acest context, Grama l-a „invitat“ pe Guruianu să nu mai dea lecţii de moralitate, ci să ia el însuşi lecţii de bună purtare înainte de a mai da indicaţii.

Guruianu: „Declaraţiile lui Grama, o mojicie“

Afirmaţiile preşedintelui PSD Covasna nu au fost deloc bine primite de Mădălin Guruianu, care apreciază drept o „mojicie“ afirmaţia referitoare la coada de topor a UDMR.

„Este o mojicie atât de mare peste care cu greu pot trece... Domnule Grama, chiar nu vă sinchisiţi să lansaţi o asemenea aberaţie după câte ştiţi că am făcut în ultimii ani pentru comunitatea românească şi mai ales pentru tinerii români din zonă? Chiar nu vă crapă obrazul de ruşine? Mă aşteptam de la mulţi „români verzi“ la asta, dar nu de la dumneavoastră. Chiar nu înţelegeti că eu cred sincer în apropierea dintre cele două etnii şi mă bazez pe tineri pentru a construi o generaţie adeptă a normalităţii, care să nu mai pună preţ pe balivernele ultranaţionaliste şi care să construiască ceva bun şi temeinic în această zonă? E greu de înţeles asta, domnule Grama?Îmi pare rău că v-am crezut un om serios, un om cu aceleaşi idealuri de convieţuire paşnică... dar după o asemenea remarcă mi-am schimbat părerea. Păcat!”.

Declaraţia liderului socialdemocrat la adresa lui Guruianu vine în contextul recentelor manifestări publice împotriva susţinerii în funcţie a directorului DJT Covasna, Ciprian Grosu, cunoscut mai nou ca „directorul stripper“.

Recent, Mădălin Guruianu a organizat o manifestaţie de protest în faţa sediului PD-L Covasna, care îl susţine pe director, şi a prezentat şi mai multe poze în care acesta apare dansând aproape dezbrăcat. Mădălin Guruianu a precizat la acea vreme că face acţiunile respective în calitate de preşedinte al Comisiei de Tineret şi Sport din cadrul CL, şi lucrurile ar fi stat cu totul altfel dacă directorul DJT şiar fi recunoscut şi asumat trecutul.

Guruianu a adresat şi el o întrebare retorică, şi anume dacă preşedintele PSD Covasna le-a cerut părerea despre acest subiect colegelor profesoare Rodica Pârvan, Ligia Ghinea sau Rădiţa Palela, sau le-a solicitat să solidarizeze cu fostul stripper.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.