METEO 1 noiembrie 2018

Cum va fi vremea la sfârşit de săptămână

de Covasna Media | 892 vizualizări

VINERI. În vestul, nord-vestul și centrul țării vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată, cerul va fi variabil, condițiile de ploaie reduse, iar dimineața și noaptea pe arii restrânse, în special în depresiuni, se va forma ceață. În restul teritoriului, local va fi ceață și izolat burniță, abaterea temperaturilor față de mediile  climatologice specifice datei va fi mai mică față de restul țării, iar în zona litoralului valorile termice se vor situa chiar în jurul celor normale. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, nordul Moldovei și pe crestele munților. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 14 și 24 de grade, iar cele minime între 1...2 grade în depresiunile intramontane și 16 grade în Dealurile de Vest.

SÂMBĂTĂ. Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, chiar mult mai caldă în regiunile intracarpatice. Cerul va fi temporar noros și mai ales dimineața și noaptea local în sud, în est și în depresiuni va fi ceață și izolat burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, iar cele minime între 1...2 grade în estul Transilvaniei și 14...15 grade în Dealurile de Vest.

DUMINICĂ. Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal la această dată, chiar cu mult mai caldă în nord-vestul și centrul țării, precum și în zonele de deal și de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, însă dimineața și noaptea se vor semnala temporar nori joși de tip stratiform în estul și sud-estul teritoriului, iar în zonele joase pe arii relativ restrânse va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

 

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.