INTERVIU 17 martie 2023

Molnar Enikő: „Mă inspiră femeia care are un scop și luptă pentru visul ei”

de Daniela Luca | 860 vizualizări

Interviu din cadrul campaniei „Femei care fac diferența: 20 de portrete”

Profesoara de dans Molnar Enikő este înconjurată mereu de copii și de tineri talentați. Aceștia au reprezentat cu succes județul Covasna la toate concursurile la care au participat și s-au întors cu premii nenumărate. Profesoara lor este mereu în mișcare, plină de energie și de poftă de viață. Proaspăta mămică este de părere că o femeie puternică poate să fie mamă, casnică, soție, să aibă o carieră, dar să rămână frumoasă și elegantă în aceeași timp. Cine este femeia care o inspiră și cum se împacă viața ei de familie cu cea profesională, aflați în interviul de mai jos. 

Ai un model feminin care te inspiră? Cine este și ce calități are?

În primul rând, foarte multe femei mă inspiră, dar mai ales femeia care are un scop și se luptă pentru visul ei, cea care este mamă, dar pe lângă asta are și o carieră! Baiba Klints este idolul meu din lumea dansului. Ea este o coregrafă-dansatoare din Lituania și este o femeie foarte energică, cu un farmec și un vibe foarte tari. Am dansat de câteva ori la clasele ei când a fost în România (inclusiv când eram gravidă în luna a șaptea). Este o femeie fericită, se distrează mereu și călătorește în lume cu dansul!

Ce crezi că înseamnă puterea pentru o femeie din zilele noastre?

Lumea s-a schimbat mult în ultima vreme. După părerea mea, puterea înseamnă sinceritate, modestie, amabilitate, creativitate, lucruri care nu prea se găsesc în lumea de astăzi. O femeie puternică poate să fie mamă, casnică, femeie de carieră, soție, frumoasă și elegantă în același timp. 

Cum se împacă viața de familie și viața profesională?

Este un pic mai greu, dar se poate dacă vrei și ai dorința de a face față și ca mamă-partener, și ca profesionistă. Trebuie să renunți la anumite lucruri la care nu renunțai înainte și să ai un partener înțelegător. Trebuie să fii sigură în ceea ce faci, ca să poți face față la toate! 

Cum crezi că ar trebui să ne raportăm la timp, cel pe care multe femei îl consideră cel mai mare inamic?

Când eram în anii mei 20, toată lumea mi-a zis că o să văd că după 30 ani se schimbă corpul, fața. Nu credeam, dar nu ne lăsăm nici după 30-40 de ani. Frumusețea vine din interior. O femeie poate să fie foarte frumoasă și după 30-40 de ani dacă are un suflet bun, nu are răutate în ea și nu se ocupă cu treaba altora. Asta înseamnă să fii frumoasă din interior și așa o să se vadă și din exterior. 

Distribuie articolul:  
|

INTERVIU

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.