Vizionează clipul !

Un concert spectaculos, de 2 ore, cu PROBABIL CEL MAI IMPORTANT ARTIST invitat vreodată să cânte în Sfântu Gheorghe: GORAN BREGOVIĆ și a sa celebră Wedding & Funeral Orchestra. Acestuia i se vor alătura, în deschidere, alte câteva nume din industria muzicală locală. Concertul se va bucura de un set-up tehnic fără precedent, de un foc de artificii spectaculos și de numeroase surprize.

Eveniment istoric

#LettersfromTransylvania


Apelul pentru artiști #Letters from Transylvania este modul în care ne-am dorit să unim acest eveniment cu comunitatea locală de artiști. Competiția de momente artistice tribut aduse muzicii din Balcani a adunat materiale extrem de interesante, finaliștii competiției fiind CORUL HARMONIA, CORUL MIKES și ​FÚVÓ SHOCK ORCHESTRA. Această ultimă orchestră de tineri din Reci, a fost desemnată câștigătoarea competiției.


APEL PENTRU ARTIȘTI

sarajevo

La sfârșit de 2017, Goran Bregović a lansat cel mai recent album al său ”Three Letters from Sarajevo” care conține colaborări de excepție cu artiști din noul val precum Asaf Avidan sau Bebe, criticii spunând că artistul se află în cel mai important moment al carierei sale. Spectacolul de la Sfântu Gheorghe va prezenta piese de pe noul album, dar și majoritatea hit-urilor care l-au făcut celebru pe Bregović, precum ”Kalashnikov”, ”Ederlezi”, ”In the death car”, ”Gas gas” etc.

OPENING ACTS

Carla's Dreams

Carla's Dreams este fără doar și poate cea mai în vogă trupă din România. Proiectul muzical ce a luat naștere în 2012 în Republica Moldova, se poate lăuda cu un număr impresionant de hit-uri lansate în ultimii ani și recorduri de vizualizări pe youtube, acolo unde pagina trupei are peste 1 milion de abonați.

4 For Dance

4 For Dance este probabil cea mai cunoscută trupă de dansatori din Ungaria. Formată în 2004, 4 For Dance abordează cu umor ritmuri moderne inspirate de folclorul maghiar. Dansatorii au câștigat cel mai important concurs de talente al Ungariei și apoi succesul a venit natural, cu reprezentații în peste 40 de țări și o prestigioasă victorie la Cupa Mondială de dans de la Montreal, eveniment organizat sub patronajul UNESCO.

FÚVÓ SHOCK ORCHESTRA

​Această orchestră este formată din 13 tineri talentați din Reci și a fost înființată în decembrie 2017. Ei sunt câștigătorii apelului pentru artiști #LettersfromTransylvania.


CÂȘTIGĂ BILETE!

Înscrie-te la newsletter-ul nostru până la sfârșitul lunii mai și câștigi invitații pentru două persoane la eveniment!


ÎNSCRIE-TE!

EVENIMENTUL ARE LOC LA

Stadionul Municipal

Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe a fost ​ ​renovat în 2017 și are o capacitate de 5,200 de persoane.