Nézd meg a kisfilmet !

GORAN BREGOVIĆ, TALÁN A LEGJELENTŐSEBB MŰVÉSZ, aki Sepsiszentgyörgyön valaha fellépett, valamint híres zenekara, a Wedding & Funeral Orchestra kétórás látványos koncertet ad. Hozzájuk csatlakozik majd még, indításként, a helyi zenei világ néhány ismert neve. Eddig sosem látott műszaki háttér, tűzijáték és számos meglepetés fokozza majd a koncertélményt.

Eveniment istoric

#LettersfromTransylvania


A #Letters from Transylvania alkotói felhívás segítségével helyi előadói közösségeket vontunk be projektünkbe. A balkáni zenéből kiinduló művészi megnyilvánulások versenye rendkívül érdekes és újszerű feldolgozásokat hozott, melyben a döntőbe jutott Harmónia Kamarakórus, Mikes Kórus és FÚVÓ SHOCK ORCHESTRA csapatok közül ez utóbbi került ki a verseny nyerteseként.


ALKOTÓI FELHÍVÁS

sarajevo

2017 végén adta ki legújabb lemezét Goran Bregović: a Three Letters from Sarajevo az új hullám olyan kiváló művészeivel együtt készült felvételeket is tartalmaz, mint Asaf Avidan vagy Bebe. A kritikusok szerint a művész karrierje legfontosabb szakaszába érkezett. A sepsiszentgyörgyi előadáson az új lemez dalaiból is hallhat a közönség, de a Bregovicnak hírnevet hozó Kalashnikov, Ederlezi, In the Death Car, Gas-gas című dalok is felhangzanak majd.

OPENING ACTS

Carla's Dreams

A Carla's Dreams napjaink legkedveltebb zenekara Romániában. A különleges projekt a Moldovai Köztársaságból indulva hódította meg a közönséget, számtalan dallal szerepelve a toplisták élén A Youtube videómegosztón megjelenő felvételeik óriási nézettségnek örvendenek, feliratkozóik száma meghaladja az egymilliót.

4 For Dance

A 4ForDance 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy az általuk nagy tiszteletben tartott magyar néptánc autentikus elemeit virtuóz ritmusjátékokkal tegyék még izgalmasabbá, s így egy önálló stílust hozzanak létre. A csapat népszerűsége azóta is töretlen, a Föld összes kontinensén járva, több mint 40 országban léptek már fel produkcióikkal, az UNESCO védnöksége alatti Dance World Cup montreali táncvilágkupán pedig világbajnoki címet szereztek.

FÚVÓ SHOCK ORCHESTRA

A 13 fiatal tehetséget számláló háromszéki zenekar 2017 decemberében alakult. Ők a #LettersfromTransylvania alkotói kihívás nyertesei.


NYEREMÉNYJÁTÉK

Iratkozz fel a hírlevelünkre május folyamán és nyerj egy két személyre szóló meghívót az eseményre!


IRATKOZZ FEL!

AZ ESEMÉNY HELYSZÍNE

Sepsi OSK Stadion

A sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK futballcsapat stadionja 2017-ben volt felújítva, befogadóképessége pedig 5200 főig terjed.