COMUNICATE 6 ianuarie 2011

Petrecere gratuită pentru Ion și Ioana la Restaurantul Park!

de Covasna Media | 737 vizualizări

Te numești Ion sau Ioana sau porți unul din numele derivate? Restaurantul Park are un cadou special pregătit pentru tine! Vino alături de prieteni la petrecerea de sâmbătă seară, iar pentru tine distracția e gratuită! Ținând seama de o tradiție pe care organizatorii încearcă să o dezvolte, precum și de importanța sărbătoririi Sfântului Ioan în comunitatea românească, restaurantul Park organizează sâmbătă 8 ianuarie cu începere de la ora 19, petrecerea Sfântului Ioan.

Având în vedere numărul mare de persoane purtătoare ale acestui nume, precum și dorința oamenilor de a petrece într-un ambient cât mai relaxat, fără grija musafirilor, organizatorii se așteaptă la o petrecere foarte reușită.

Întrucât aceasta este seara care marchează sfârșitul sărbătorilor de iarnă și un bun prilej de apropiere între oameni, directorul complexului Park, Kovacs Istvan, propune o petrecere în cadru organizat, cu muzică live, cu un meniu gustos, în care toți sărbătoriţii să-și poată invita apropiații.

„O spun în fiecare an: cu toții avem măcar un prieten cu numele de Ion sau Ioana, nu văd de ce nu am transforma această petrecere într-o tradiție, iar la început de an, să încercăm să fim alături de prietenii noștri și să ne simțim bine. Restaurantul Park e pregătit să ofere toate condițiile unei seri excelente” declară Kovacs.

Pentru petrecerea din acest an, prețul unui meniu pentru invitați este de 49 de lei pentru o persoană. Acesta conține un aperitiv, un fel principal, o cafea și un desert. Rezervările se pot face la telefon 0722-500.347, până în ziua evenimentului. Atmosfera va fi întreținută de formația Nini Călitu din Întorsura Buzăului, pregătită să ofere melodii de neuitat din repertoriul românesc și internațional.

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ion, 6 ianuarie 2011
Daca se ofera si cate o blonda focoasa chiar merita...:)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.