COMUNICATE 11 octombrie 2018

CREŞTEREA EFICINŢEI ENERGETICE A CLĂDIRILOR APARŢINĂTOARE MUNICIPIULUI TÂRGU SECUIESC - GRĂDINIŢA DIN STR. BENEDEK ELEK

de Covasna Media | 2144 vizualizări

Proiectul “CREŞTEREA EFICINŢEI ENERGETICE A CLĂDIRILOR APARŢINĂTOARE MUNICIPIULUI TÂRGU SECUIESC - GRĂDINIŢA DIN STR. BENEDEK ELEK”, cod MySMIS 115160, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, este implementat de către Municipiului Târgu Secuiesc și are o valoare totală de 1.956.400,08 lei, din care 1.816.931,06 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 03.02.2016 - 31.01.2021. Obiectivul general al proiectului este creșterea eficienței energetice și reducerea consumului de energie finală în clădirea Secției de chirurgie al Spitalului municipal Târgu Secuiesc.

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii (izolarea pereților exteriori, izolarea termică a plăcii de peste etaj, izolarea termică a plăcii de sol).
  2. Instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei - 40 panouri fotovoltaice.
  3. Modernizarea sistemului de ventilare mecanică prin montarea unor unitați cu capacitate de recuperare a temperaturii interioare de pâna la 89%, întroducând aer preîncalzit fără consum de energie.
  4. Modernizarea instalației de iluminat integrat a clădirii prin schimbarea corpurilor de iluminat existente la unele cu o performață superioară din punct de vedere luminotehnic și un consum de energie mai scăzut (led).
  5. Reabilitarea sistemului de încălzire cu schimbarea utilajelor din centrala termică existentă, inclusiv montarea pe radiatoare capete termostatice.

Date de contact beneficiar:

                                                                                        525400 Târgu Secuiesc, Piaţa Gábor Áron nr. 24., judeţul Covasna, România

                                                                                        Telefon: +40 267 361 974

                                                                                        Fax: +40 267 361 652

                                                                                        E-mail: posta@bokortibor.ro

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.