CULTURA 2 decembrie 2010

TAM prezintă „Auto”, prima premieră a stagiunii

de Monica Vrânceanu | 519 vizualizări
Teatrul Andrei Mureșanu (TAM) vă invită în această seară, de la ora ora 18,00 la premiera spectacolului „Auto”, bazat pe un text semnat de Ernesto Caballero, în regia și scenografia lui Horațiu Mihaiu. „Auto” este un spectacol ce abordează tema naturii umane ajunse la momentul bilanțului, redând povestea a patru personaje care, după un accident, se autoanalizează încercând să afle, fiecare, unde și cum a greșit.

Teatrul Andrei Mureșanu (TAM) vă invită în această seară, de la ora ora 18,00 la premiera spectacolului „Auto”, bazat pe un text semnat de Ernesto Caballero, în regia și scenografia lui Horațiu Mihaiu.

„Auto” este un spectacol ce abordează tema naturii umane ajunse la momentul bilanțului, redând povestea a patru personaje care, după un accident, se autoanalizează încercând să afle, fiecare, unde și cum a greșit.

„Fiecare personaj încearcă să explice, prin prisma sa, cum anume a avut loc un accident, astfel că avem de-aface cu o temă psihologică în acest spectacol al cărui denumire Auto, ne poate duce cu gândul la cu totul altceva. Este de fapt o autoanaliză înaintea Judecății de Apoi, care scoate la iveală firea reală a omului, de cele mai multe ori mizeră prin faptul că fiecare om are un lucru de ascuns, ceva ce nu și-ar dori să afle alții”, a dezvăluit Horațiu Mihaiu despre noua piesă de la TAM.

Piesa îi are în distribuție pe Elena Popa, Fatma Mohamed, Daniel Rizea și Ana Nicolae, aceasta din urmă fiind o proaspătă absolventă a Facultății de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș Bolyai Cluj Napoca, făcându-și practic debutul pe scenă cu „Auto”.

„Auto” se va juca în Sala Studio a TAM, iar prețul biletului la premieră este de 14 lei.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.