CULTURA 21 decembrie 2012

Sala Studio este noua casă a Ansamblului de Dans „Trei Scaune”

de Székely Emőke | 547 vizualizări

După ce a fost pus lacătul pe ușa Casei de Cultură a Sindicatelor, Ansamblul de Dansuri „Trei Scaune” a fost nevoit să își caute altă casă. În urma discuțiilor purtate între reprezentanții administrației județene și locale, a conducerii Teatrului „Tamási Áron” și a Ansamblului, părțile au convenit ca Sala Studio din curtea teatrului să fie dată în folosință celor de la „Trei Scaune”. Aceștia o vor folosi pentru o perioadă de șase luni, perioadă „de probă”.

„În această perioadă de șase luni vom demonstra faptul că avem grijă de Sala Studio și sper ca după 22 de ani instituția va avea în sfârșit un sediu propriu” – a declarat directorul Ansamblului, Deák Gyula.

Încă de la începerea lucrărilor la Sala Studio, reprezentanții administrației publice locale au declarat că noua sală va fi folosită de Ansamblul de Dansuri, însă și cei de la Teatru ar fi avut nevoie de ea. Odată cu închiderea Casei de Cultură însă problema trebuia rezolvată, dansatorii nu puteau rămâne pe stradă, așadar au fost mutați aici. Ansamblul de Dansuri „Trei Scaune” a început deja repetițiile în noua sală, birourile s-au mutat în fosta clădire BNR, iar recuzita și garderoba sunt în clădirea Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Covasna.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.