CULTURA 28 februarie 2013

Premieră la TAM în luna martie

de Covasna Media | 453 vizualizări

Spectacolul „În zăpadă” în regia Mirelei Bucur va avea premiera pe 7 martie

Piesa „În zăpadă” aduce în discuție, prin intermediul a două personaje, frământările, trăirile, inocența frumuseții interioare a tinerilor din ziua de astăzi, uneori pervertită și stricată de mediul înconjurător, de societate, școală sau prieteni.

Trăim într-o epocă în care tinerii învață să folosească tehnologia extrem de avansată pentru a comunica. Astfel că utilizând-o tot mai mult și mai des uită să comunice față în față, nu mai știu ce este tăcerea în doi sau sentimentul de a avea pe cineva alături. Aceste sentimente ajung să fie străine, iar  la un moment dat se simt îngrozitor de singuri.

Prin acest spectacol, Mirela Bucur dorește să evidențieze faptul că totul ține de alegerea pe care o facem în viață. Alegem să trăim liniștiți, să fim mulțumiți cu ceea ce avem, să trăim în comuniune cu universul, să ne acceptăm și iubim așa cum suntem sau alegem să ne drogăm, să nu fim niciodată mulțumiți și să sfârșim prin a ne pune capăt zilelor.

„În zăpadă” este un spectacol regizat de Mirela Bucur, după un text al elvețianului de origine cehă Igor Bauersima. Cele două personaje ale piesei sunt interpretate de Claudia Ardelean și Ion Fiscuteanu Jr. Iulia și August îşi conturează destinul cu umor şi dramă în acelaşi timp şi descoperă noi înţelesuri ale lumii pe care vor să o părăsească.

Viața așa cum a lăsat-o Dumnezeu, simplă și frumoasă, merită trăită și simțită live!

Regia: Mirela Bucur. Scenografia: Cristina Milea. Distribuția: Claudia Ardelean şi Ion Fiscuteanu Jr.

Teme articol: Teatrul Andrei Muresanu
Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.