CULTURA 26 iulie 2018

MAGMA prezintă ART INStITUt # 6 - proiectul INTERSECȚIA

de Covasna Media | 664 vizualizări

Spațiul Expozițional de Artă Contemporană MAGMA prezintă proiectul INTERSECȚIA, inițiat de artista Emanuela Ascari, un proiect care invită artiști și cercetători în mediul rural oferit de localitatea Brădet, în apropiere de Întorsura Buzăului.

Despre obiectivele și ideea care stau la baza proiectului va vorbi Emanuela Ascari, iar artista invitată Gedske Ramløv își va prezenta reflecțiile privind cercetările ei pe parcursul programului de rezidență, bazate pe explorarea contextului local, în cadrul discursului artistic care îi este specific.

Legat de eveniment, se deschide și o expoziție studio cu o selecție de două lucrări realizate anterior de Gedske Ramløv, și anume, o serie cu 12 desene Terminator – studies for a topography of twilight zones, din 2017 și un video intitulat  Præ-Locus physis. A ‘sound allegory’, din 2014. Aceasta poate fi vizitată zilnic, între orele 11-19, până în 19 august 2018, cu excepția zilei de luni.

Evenimentul va avea loc vineri, pe 27 iulie, a.c., de la orele 19 la subsolul MAGMA în cadrul programului ART INStITUt – serie de prezentare de instituții, organizaţii artistice de artă contemporană din România – iniţiat de Asociaţia Medium Contemporan MAGMA, Sfântu Gheorghe.

 

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.